Равносметката за 2013 година на певицата Емилия

Измина една бурна и трудна 2013 година за всички българи, имаше и скандали, и бунтове, и какво ли не, в живота на фолк фурията Емилия също се случиха катаклизми.

От HotАrena.net ни разказват за нейната равносметка. За пръв път Емилия се забърка в скандал и то с видимо кротката Анелия. Всъщност и двете певици са известни с по-скоро с лекия си нрав и умерено поведение. Когато обаче Анелия реши да организира свое събитие в заведението на бившия си вече съпруг Коко Динев, Емилия този път реагира и в интервюта каза, че Анелия много често ги притеснява в личния им живот. На въпрос съжалява ли за думите си, наскоро певицата каза, че не е съжалявала, защото е била засегната.

[caption id="attachment_304294" align="alignright" width="300"]Емилия посреща с усмивка новата 2014 г. Емилия посреща с усмивка новата 2014 г.[/caption]

Преди няколко дни обаче Еми показа, че е надживяла този проблем и вече умее да общува нормално с Анелия. Тя обяви в предаването "Автограф", че конфликтът с Ани вече е преодолян, така че можем да очакваме една по-малко скандална година в живота на русокосата фолк дива.

Също така Емилия призна, че трудно е започнала да отстоява мнението си пред властния си съпруг, но смята, че е време, когато вече и двамата са се опознали и си познават характерите. Те вече правят по-лесно компромисите един за друг.