Певицата никога не е изпадала в такова състояние!

Поп фолк дивата Алисия направи нещо напълно нетипично за нея и то само дни след тържествата в чест на новата година. Бившата на Валери Божинов, за която 2013-та бе година на страшни унижения от настоящата госпожа Божинова - Николета Лозанова, не издържа на напрежението. И взе, че се изпусна.

Не бързайте да се кискате, имаме предвид, че се изпусна словесно. В социалната мрежа певицата написа повече от гневен статус срещу столичен таблоид, на чиито страници отново се разпозна.

alisiaНабрала пара, Алисия започна да бълва огън и жупел, че синът й Валери Младши се чувства обграден от любов, внимание и подаръци и без прословутата издръжка на баща си. Това обаче даде да се предположи, че любимият на Николета така се е прехласнал по щерка си Никол, че може би е забравил да изпълнява дълга си към Валерко.

Както се вижда, дори преекспонираните й снимки, клипове, обяснения и прочие с Ники Михайлов, целящи да ни премалее от сладост, не могат да компенсират накърненото й его и омраза към щастието на семейство Божинови. Но това е някак излагащо, нали?!...