Евгени Минчев отново скандализира! Вижте!

Евгени Минчев отново скандализира! Вижте!
5 (100%) 2 votes

Както винаги, ексцентричният Евгeни Минчев шокира отново с провокативната си визия.

Пред зрителите на ТВ7 в „Пуснете водата” пак успя да демонстрира своята оригиналност.

Светският лъв и ВИП пиар се появи в предавенето като накичена коледна елха. Скандалният му вид идваше от мастития златен ланец, обсипан с огромни новогодишни разноцветни топки.

Това не му попречи да атакува с острия си език няколко видни личности от хайлайфа. Евгени Минчев успя да срази с няколко фрази финалистът на ВИП Брадър 2013 Мариан Кюрпанов.

Лорд Евгени Минчев ъф Итън не отрече неговата мъжественост и сексапил. Но критикува жестоко маниера му на обличане.

Той оприличи световноизвестния модел като висш селски кадър – агроном по начина му на обличане. Саката от шаяк, които са носели нашите дядовци, задължително влизали в дрескода на брадъра, което най-малкото будело смях и недоумение, не се стърпя да каже Минчев.

evgeniСветският PR, превърнал таланта си да комуникира с богатите и известните в изключително успешна кариера не подмина и Рут Колева. Устатата българска соул певица чепатият бизнесмен оприличи едновременно на градоначалника на Лондон и на руската звезда Алла Пугачова в най-младежките й години.

Минчев не забрави да се застрахова, че попадналите под пиперливия му изказ са иначе добри хора и отлични професионалисти в своята област.

Единственото, което не можел да премълчи бил стила им на обличане. Защото прекалено добре разбирал модата и се движел в тези аристократични среди като в свои води.

Заядливецът не забрави и домакина си Любен Дилов-син. Право „куме в очи” той му изръси, че въпреки че си разбира добре от работата и води едно успешно предаване, не умее да подбира и съчетава дрехите си. Водещият на „Пусни водата” не му остана длъжен.

Той изстреля в лицето му, че пресантиманта на Минчев към богатите и известните, както и пристрастията си към висшата мода дължи на ватманството си от младостта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Евгени Минчев отново скандализира! Вижте!”

  1. Анонимен

    ян. 05. 2014

    🙂

Добавете коментар