Просто, по-просто, най-просто… Пенка! Вижте доказателството!

5

Мис Кариби за енти път показа, че в главата няма нищо!

Самопровъзгласилата се за Мис Кариби ромка Пенка, за енти път доказа, че между ушите й няма нищо. Или поне не мозък. Скандалната участничка в Биг Брадър ол Старс обеща да завърши образованието си, след като излезе от формата, та ако не друго, то поне да грабне диплома за 8-ми клас.

Тя обаче няма и завършен 4-ти, така че първо трябваше да пребори него. И какво мислите се случило?! „Умницата“ решила, че уроците за четвъртокласници са твърде сложни за нейния акъл, затова опитала да подкупи учителите като им бутнала по няколко банкноти, за да се почерпят.

penaСамата Пенка наскоро признала пред компанията си какво е направила и дори била бясна, че нахранила даскалите, а те не й „пуснали“ едно завършване на четвърти клас.

Какво ли ще предприеме ромката, докато „успешно“ покори основното си образование, не е ясно. Ясно е само, че подкуп в какъвто и да е вид, е напълно незаконен и наша Пена подлежи на сериозно наказание и дори съд.

А застанеш ли пред съдията, това дали си от „Кариби“ или от махалата, не играе никаква, ама никаква роля, хилят се зевзеци. И дори Мартин Карбовски трудно ще успее да ти помогне.

А в интернет веднага текна нов вид поговорка, гласяща „Просто, по-просто, най-просто,… Пенка!“

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара
 1. Анонимен казва

  🙂

 2. Георги Иванов казва

  ТАЯ ПРОСТА КАТО БОЙКО БОРИСОВ БЕ ??!!!

 3. Just_me казва

  По – лошо…проста е като Станишев,Местан и Сидеров взети заедно!Мъка,мъка…

 4. анонимен казва

  тя че е проста то е ясно но защо вие медиите изобщо пишете за нея Няма ли с какво друго да занимавате публиката и така излиза че и вие сте на нейното ниво

 5. koteto казва

  xaxaxaxa prosta kyrva otiva ina patq deda dyxaw tq e mn grozna i tapaaa reve samo za huyishtaaa da i go nachukat 200 arapiii 😀

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.