Глория стана за смях, но пак била на върха! (СНИМКИ)

Глория стана за смях, но пак била на върха! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Фолк-дивата се пробва да пробута малко фалшиво инфо за новите си постиженията, но беше заловена

Глория потвърди правилото, че не може да блестиш във всичко.

Уви, безспорният талант и красота не винаги вървят с елементарни знания, разбраха почитателите й. Певицата с вълнение пробва да ги впечатли и като покорителка на върхове.

Аз съм (на) върха!

Аз съм (на) върха!

През почивните дни, заедно със скъпата си Симона и в лъскави дрешки, Глория отиде до Боровец. Явно изпълнителката е залитнала по новия „фитнес” на чалгаджийките. След като Галена и Десислава показаха свои снимки от най-високите точки на родината, Примата не пропусна да се докаже като алпинистка.

glo-simona

glo

За беля и от амбиция, певицата пусна кадрите във Фейсбук с коментар, че е на 2925 метра. С думи прости – покорила е за разнообразие и географския връх на родината – Мусала.

glo-vtora

glo-vrah

Наблюдателните й почитатели обаче не пожелаха да си затворят очите пред фината й манипулация. Затова благо я уведомиха, че определено не е покорила най-високия ни връх, но все пак постижението й е впечатляващо. Гло разходила марковите си дрешки до Ястребец на 2369 метра!

Името на албума тутакси беше сменено с неоспоримото и двузначно – „Прекрасно е на върха!: ) 🙂 :)”. Така всеобщата любимка деликатно се измъкна от лъжата и се добра до щедрите комплименти на почитателите си: „Ти винаги си била там!”, „Глория е несменяема на върха!”, „Там ти е мястото!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Глория стана за смях, но пак била на върха! (СНИМКИ)”

  1. Анонимен

    ян. 06. 2014

    🙂

Добавете коментар