Упс! Я, какво показа Емилия, докато се чекне на бара?! (СНИМКИ)

Упс! Я, какво показа Емилия, докато се чекне на бара?! (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Всеотдайността (и показността) й беше оценена моментално от влюбен фен

Емилия се върна на зад във времето, когато хвърляше бельото си, когато се появява на сцена!

Гласовитата любима на Коко Динев изненада публиката като показа доста от себе си на участие в Стара Загора. Откакто стана червенокоса, певицата не престава да демонстрира огнен темперамент. Ту разравя тлеещите въглени на конфликта си с Анелия, ту губи мярка при флирта си с феновете.

Дзак! Бельото й "намига"...Целулита -също!

Дзак! Бельото й „намига“…Целулита -също!


Няма недоволни!

Няма недоволни!

Едва измъкнала се от златната клетка в Сандански и Коко, певицата му отпусна края в Стара Загора. Не много далеч от родното си Гълъбово, Еми демонстрира щедро какво има под полата в нощен клуб.

Вместо да я видим като стилна изпълнителка, каквато несъмнено е в последните години, певицата седна като кабаретна мадама на бара. След това кръстоса крака, за да може късата и без това пола да се вдигне още. За радост на феновете „от първа линия” нищо не остана скрито!

Близо до мама - Емилия няма комплекси!

Близо до мама – Емилия няма комплекси!

Почитателите й простиха явния целулит, защото бяха компенсирани от гледката на скъпото й бельо. На Коко може и да не му е приятна дързостта на жена му, но поне му остава едничка утеха…След като Емилия има слабост към къси бели рокли и кръстосване на крака, поне не стига до крайности като имитира Шарън Стоун!

Да не забравяме все пак, че само преди няколко години папараци я пипнаха, че под кожената си рокля носи само…парфюм! Коко може и да се сърди, но феновете-не! Един от тях дори я поухажва с цвете в ръка!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Упс! Я, какво показа Емилия, докато се чекне на бара?! (СНИМКИ)”

  1. Анонимен

    ян. 06. 2014

    🙂

  2. koteto

    апр. 03. 2014

    kvo kazaxte aaaaaaaqgopoftoretea :.D

Добавете коментар