Заради нескончаемите забежки на певеца, Надя се консултирала с адвокат!

Дни преди коледните празници таблоидите в България гръмнаха с шокиращата вест за предстоящия развод на поп фолк любимеца Константин и жена му Надя. Дори бе оповестено, че русокосата сладурана вече се е консултирала с адвокат относно раздялата с бащата на дъщеря й.

Крахът в отношенията между двамата бе породен от нескончаемите изневери на Коцето, който е свикнал на слага рога на жените си още от връзката си с Райна. След няколко години брак обаче, търпението на Надя се изчерпа.

koceА последната капка в чашата се оказа Илиана Шмикерова, или по-позната като момичето, грабнало титлата Мис Сандански. Тя и Коцето бяха сгащени от фотографи в известен нощен клуб, а източници описаха в детайли как са си тръгнали заедно и в продължение на часове се наслаждавали на ласките си в известен хотел.

Скандалът набра такава сила, че Илиана сериозно се изплаши. Още повече, когато лично роднини и приятели на Коцето и Надя й проглушили ушите с телефонни обаждания и укори.

Дали от притеснение или това е самата истина, но Илиана реши да се изправи пред медиите и да отрече каквито и да било отношения с певеца. Тя призна, че го харесва, но всичко приключвало дотам, защото уважавала брачната институция.

Оттук нататък само тя, Коцето и Надя са тези, които знаят кое е истина и кое не. Останалите ще разберем всичко, както винаги последни.