Чарли Шийн вдигна сензационна сватба! Той се ожени след изключително кратко познанство с булката! Всички в Холивуд са изненадани!

Актьорът Чарли Шийн отново втрещи обществеността. Той се ожени за четвърти път, като явно 48-годишната му възраст изобщо не е проблем за него да търси любовта. В случая обаче сякаш Чарли търси нещо друго. Поне така изглежда от професията на новата съпруга на актьора, която се изявява също в сферата на киното, но в забранените за непълнолетни филми. Тя се казва Брет Роси, но доста зрители я познават като просто Скоти.

[caption id="attachment_304492" align="alignright" width="300"]svatba-za-charlie Чарли Шийн със сензационна сватба[/caption]

Чарли Шийн обяви сватбата си в Twitter, като посочи Рейкявик /Исландия/ за мястото на венчавката. Това е четвърти брак за известния комедиен актьор. Предишните господарки на сърцето му са Дениз Ричардс, Дона Пийл и Брук Мюлер. Бившата звезда на "Двама мъже и половина" има три деца дотук, но нищо чудно и Брет Роси да му роди едно, тъй като тя е едва на 24 години.

Честито на Чарли и Скоти! Дано бъдат много щастливи заедно и дано любовта им продължи повече от 4 години, колкото е най-дългият брак на актьора.

[caption id="attachment_304494" align="aligncenter" width="298"]Това са щастливите заедно Чарли Шийн и Брет Роси Това са щастливите заедно Чарли Шийн и Брет Роси[/caption]