Михаел Шумахер сякаш е предчувствал, че нещо ужасно ще го връхлети съвсем скоро

Немската легенда на високите скорости Михаел Шумахер се е погрижил за бъдещето на своето семейство. Пилотът сякаш е усещал, че нещо ужасно ще му се случи, и затова още преди 3 години е оставил завещание. То е на стойност от над 750 млн. паунда, разпределени в имущество. Всичко е оставено на жена му Корина и техните две деца.

[caption id="attachment_304536" align="alignright" width="300"]Schumi-trogna-sveta Михаел Шумахер се е погрижил за своето семейство и е оставил завещание[/caption]

Състоянието на Пилето продължава да се разглежда от лекарите като критично, но вече се счита за стабилно. Това е официалното становище на медиците в Гренобъл, Франция. Шумахер пострада след ужасен удар в главата по време на каране на ски. Мозъкът му е силно застрашен, като и двете операции до момента не могат да го изведат от комата.

Постъпката на Михаел Шумахер за неговото семейство е достойна. Той се е обосновал тогава с аргумента, че е семеен човек и трябва да помисли за близките си, информира "Дейли Мейл". Затова е оставил завещание, но дали не е предизвикал съдбата така? Истината е някъде там, а светът всеки ден се моли завещанието му да не влезе в сила.