Емануела се слага на всеки срещнат

Емануела се слага на всеки срещнат
5 (100%) 3 votes

Фолк дивата много предизвикателна по участия, всички са възхитени от красотата й

Певицата Емануела вече е сама и това явно я подтиква към по-предизвикателно поведение. Красавицата непрекъснато флиртувала с мъжката част от публиката при своите участия, разказват очевидци. Дрехите на Емануела винаги са оскъдни, но това далеч не е най-интересното при нейните участия. Има случаи, в които се виждат голи части от нейното тяло. Тогава обаче Емануела се усмихвала нежно на зрителите, знаейки че я виждат на доста лични места.

Manu

Емануела търси мъж, но не за любов

Поведението на Емануела едва ли е толкова изненадващо, тъй като хубавицата е доста зажадняла за мъжки ласки. Тя се раздели с Никола и пое по тайнствения път на самотата, който обаче може да бъде и много сладък. Именно на това се надява Емануела, която вече се е отказала да търси любов и разбиране у мъжете, а явно иска просто наслада. Можем ли да я съдим? Едва ли… Красавица като нея има право на всичко по отношение на мъжете.

Природните дадености на Емануела са нещо, което възхищава цяла България. Сега всички господа се молят нейното предизвикателно поведение да продължи и в бъдеще, защото всеки иска да гледа отблизо как тази певица показва прелестите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Емануела се слага на всеки срещнат”

  1. натали

    ян. 07. 2014

    хубавка е ,

  2. Име (задължително)

    ян. 07. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар