Трогателно! Виж как Вин Дизел почете за пореден път Пол Уокър! (ВИДЕО)

Трогателно! Виж как Вин Дизел почете за пореден път Пол Уокър! (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Актьорът сподели с феновете на общата им поредица съвместните им преживявания зад кулисите

Вин Дизел благодари за подкрепата на милионите си фенове и във Фейсбук като им сподели невиждани от широка публика кадри с колегата си Пол Уокър.

Чаровният блондин за гина при инцидент на благотворително рали на 30 декември миналата година. Докато авторите на „Бързи и яростни” умуват какво е бъдещето на хитовата поредица, семейството и близките му още се опитват да се съвземат от загубата.

Въпреки слуховете, че Дизел и Уокър не са в идеални отношения, Вин опроверга това с видео, което сам е направил. Той го публикува във Фейсбук като благодарност, че цели 60 милиона зрители са го последвали в мрежата.

Тази снимка е отбелязана като "Последната сцена, която снимахме заедно..."

Тази снимка е отбелязана като „Последната сцена, която снимахме заедно…“

Кадрите включват непоказвани, но очевидно специални мигове между двете ярки звезди на „Бързи и яростни”. В почти двадесетминутния клип се вижда как двамата се забавляват, обсъждат работата си и дори празнуват рождения ден на Пол Уокър заедно с екипа.
vin-pol
Не напразно Вин Дизел сподели по повод трагедията: „Когато чух за случилото се, веднага отидох в Калифорния директно при майка му, за да й дам морална подкрепа. Тогава обаче разбрах, че аз имам нужда от такава“, четем в inews.bg

На финала на специалното видео посланието е кратко, но и достатъчно въздействащо: „Липсваш ми…”

Вижте клипа, на който Вин Дизел посвети два месеца, за да почете Пол Уокър ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар