Всички са супер втрещени от новината, която двамата криеха!

България е втрещена от шокиращата новина, която певицата Алисия усърдно е криела вече няколко месеца. Слуховете, че тя и вратарят Ники Михайлов са заедно и влюбени, се оказа пълен фарс.

Те са разделени от доста време, а истината е, че от няколко месеца насам леглото на Алисия топли бившият на Анелия - Мартин Данона. Бизнесменът движил заедно с Ники и Алисия в една компания и двамата така се сближили, че той без да се усети, налапал въдицата, съобщава Хотарена.нет.

alisiaДанона така здраво хлътнал по чалгаджийката, че приличал на малко дете, разказват близки до двойката източници. Не е казано как Михайлов е приел вестта за новосформираното любовно гнезденце, но вероятно това няма да го засегне твърде много, защото отношенията му с Алисия преминали по-скоро на приятелска основа, продължават разказа си очевидците.

Навръх празниците Алисия и Мартин Данона били отново неразделни и прекарали основната част от свободното си време един с друг. Те все по-често били забелязвани в реномирани столични ресторанти, а обичта просто бликала от погледите им.

Клюката бе посрещната като същинска бомба в елитните среди на София, а тепърва се чака реакцията на Анелия, а и на Николета Лозанова, която преди също е топлела постелята на Данона.