Шокиращото признание на Мария разтърси феновете!

Шокиращото признание на Мария разтърси феновете!
5 (100%) 4 votes

Певицата бе истинска и откровена като никога!

Почитателите на поп фолк миньончето Мария не можаха да прикрият сълзите си след една наистина откровена изповед, която тя им подари. Певицата бе по-истинска от когато и да е, като разказа нечуваната си история пред известно столично списание.

Сега вече се разбра, че тази Мария, която днес може да си позволи да закусва в Париж, да обядва във Флоренция и да вечеря на Малдивите, всъщност си заслужава всеки лев. Защото не толкова отдавна нещата са стояли по съвсем различен начин.

maria11„Нямах пари да си купя обувки. Да, това е истината, дори да звучи нелогично. Затова носех обувките на мои приятелки и не ме е срам да го разкажа. Човек трябва да помни винаги какъв е бил и откъде идва“, сподели певицата и добави, че като малка е правила какво ли не – от миене на съдове, до продажба на цветя и други. Само, за да помага за изкарване на насъщния у дома.

Точно затова Мария е категорична, че няма да разлигави за нищо на света щерка си Марая. Момиченцето имало сравнително малко кукли и играчки, а всеки месец трябвало да избира една от тях и да я подарява на дете в нужда.

Думите на Мария трогнаха феновете й, които за сетен път си доказаха, че любимката им е не само красива като външност, но и като душа, което е много по-ценно.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шокиращото признание на Мария разтърси феновете!”

 1. jklkl

  ян. 08. 2014

  „любимката им е не само красива като външност, но и като душа, което е много по-ценно“
  Външността й е всичко друго, но не и красива. Колкото до възпитанието на малката – евала!

 2. вилма

  ян. 08. 2014

  дали това не е поредната пиар акция
  може би затова не дава на малката да яде/ както преди време отразихте тази подробност от грижите на Мара за дъщеря й/, не от суета, а за да не би да се наложи някога да гладува

Добавете коментар