Почивай в мир, красавице!

Почивай в мир, красавице!
5 (100%) 5 votes

Смъртта на Моника Спиър е поредната голяма драма, която се разиграва по света през последните години

Почитателите на сапунените сериали още са в шок и недоумяват как може да има толкова жестоки хора по света. Смъртта на Моника Спиър разплака цяла Венецуела и потресе света. По всички форуми и социални мрежи хората изказват своите съболезнования и се надяват извършителите на това зверско престъпление да бъдат заловени час по-скоро.

smart

Моника Спиър намери смъртта по жесток начин

Моника Спиър бе убита в Пуерто Кабело. Тя и семейството и пътували късно нощем с автомобил, когато тойотата им закъсва на пътя. Тогава хубавицата и нейният съпруг биват застреляни, а като причина се определя опит за грабеж. Ужасната сцена обаче се разиграва пред погледа на малката им дъщеричка, която едва 5-годишна е трябвало да види как убиват родителите й. Тя е ранена в крака, но без опасност за живота.

Моника Спиър е една от най-забележителните и обаятелни жени в света. Тя спечели конкурса „Мис Венецуела“ през 2004 година, а година след това стъпи на върха и като Мис Вселена. Основната професия на хубавицата е свързана със сапунените сериали. Моника е звезда в „Диво цвете“.

Жалко, че си отиде толкова млада. Нейните 29 години са прекалено ранна възраст за край на човешки живот и затова цял свят се моли извършителите да получат своето наказание.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Почивай в мир, красавице!”

  1. кети

    ян. 08. 2014

    Поклон пред красотата й ! Мир на праха й!

Добавете коментар