Тоца се подигра с българите и си показа прашките в ефир! (ВИДЕО)

Тоца се подигра с българите и си показа прашките в ефир! (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Гала не спира да дразни зрителите си със своята постоянна коментаторка и гостенка

Антония Петрова демонстрира желязно самочувствие и ядоса зрителите на Гала за пореден път!

Водещата „На кафе” за пореден път натресе на зрителите си самовлюбената миска, която ги занима с лъскавия си начин на живот и потресающите си успехи. Не точно това обаче разяри драгия зрител пред екрана. На някои дори може да им е било любопитно да разберат подробности за приключенията на Тоца по време на „Мисис Свят” и изминалите празници.

За беда обаче Тоца не се ограничи с дежурните си хвалебствия. Изглежда, че толкова е повярвала на звездния си статус, че сметна за нужно дори да си покаже гащите в ефир. Блондинката се заливаше от смях и сподели ценна информация: Това не били просто бельо, а…прашки за каране на ски!

prashki-ski

Едва съвзели се от гледката на скъпоценните й гащи, зрителите бяха сразени окончателно с вълнуващо признание от Тоца. Снажната красавица сподели върховното удоволствие и гордост от факта, че развяла руското знаме на световния конкурс за красота.

toca-zname

Антония тутакси забрави, че носи българската корона и беше подкрепена от незнаен брой хора в конкурса, който я направи популярна. Тя просто останала без дъх (но не й без думи) пред преви легията да представлява световна сила!

Вижте как най-скандалната ни „Мис България” си навлече гнева на хората и фамозните й „прашки за ски” във видеото от 1:03:00:


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Тоца се подигра с българите и си показа прашките в ефир! (ВИДЕО)”

 1. Iordanka Dinkova

  ян. 09. 2014

  АЛО , ГАЛА , ВСЕ ЕДНИ и СЪЩИ ГОСТИ КАНИШ , ОМРЪЗНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ ПРЕДАВАНЕ ПОД ИНДИГО , реитинга ти пада …..

 2. Име (задължително)

  ян. 09. 2014

  мноооо зле и гала и тая тоца . грозна, нагла,самовлюбена въшла , толкова пълна с комплекси , колкото кожените палта с които толкова се гордее

 3. Име (задължително)

  ян. 09. 2014

  toca li kva nz ama she lapa shpeka she i se prazna na liceto axaxaxaxax

Добавете коментар