За първи път: Нов Биг Брадър напролет! Вижте кои влизат в него!

За първи път: Нов Биг Брадър напролет! Вижте кои влизат в него!
4.7 (93.33%) 3 votes

Продуцентите решиха да обърнат изцяло схемата на шоуто!

Любимият на милиони българи формат Биг Брадър няма да ни кара да го чакаме чак до следващата есен. Продуцентите на шоуто сензационно решиха да направят нов сезон още през пролетта, съобщава известен столичен всекидневник.

Не се упоменава кое е продуктувало продуцентското решение, но слуховете тръбят, че целта е шоуто да изчисти името си, което доста се поопетни след скандалите в отминалия сезон. Тогава победата на Златка Димитрова в Биг Брадър ол Старс ядоса хиляди хора, които се отрекоха от шоуто, чиито реален победител според тях трябваше да бъде Лео Бианки.

niki-kynchevТази и много други несъответствия накараха екипа на предаването да стори така, че да върне рейтинга си обратно.

Точно затова участниците в пролетния сезон на формата няма да бъдат известни лица, а напълно обикновени граждани, каквито Биг Брадър не е виждал от 2008 година насам.

Скоро ще бъдат оповестени и кастингите за участие в шоуто, а както винаги ще се търсят колоритни и интересни персони, гарантиращи гледаемост от населението.

Виповете явно се изтъркаха, затова всеки, който иска да добие малко популярност, може да отиде на подбора за бъдещите съквартиранти и с повечко късмет, да се нанесе в Къщата. Гарантирано е, че иновациите в нея ще са големи.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “За първи път: Нов Биг Брадър напролет! Вижте кои влизат в него!”

 1. Iordanka Dinkova

  ян. 09. 2014

  Вече им знаем схемата , още в началото Ники Кънчев ще лансира победителя 🙂

 2. Kristian Peev

  ян. 09. 2014

  XAXA

 3. омг

  ян. 09. 2014

  Стига с тоя клоун Лео , който цял сезон спа и се въртя като шунда в предаването, да не мислите, че случайно е на 2-то място, как няма да е,като стартира предаване с Олд скул.
  пУт-о мижав, това ако е мъж, аз съм тромпет

 4. Roza Nedeva

  ян. 09. 2014

  Това, което се нарича някакво си шоу – мое лично мнение, е една ГОЛЯМА ВОНЯЩА ПОМИЕНА ЯМА, която трябва със ЗАКОН да се спре!! Там се „рекламират“ изключително евтини долнопробни и в много случаи неграмотни простовати женици, с нулев умствен потенциал и уличен морал, но незнайно защо толерирани?,а и „победителки“? другите /и те като първите/ очевидно са толкова зле финансово, че просто се „цанят“ единствено за прехраната си,а и да получат някоя и друга народна парица за преживяването си в следващите месеци. ТОВА, УВАЖАЕМИ СА КАЛТА на ОБЩЕСТВОТО НИ!!- НЕКАДЪРНИ И МЪРЗЕЛИВИ!!,И УЖАСНО ГНУСНИ!

 5. Соня Натовска

  ян. 18. 2014

  Пак ще спрем да гледаме Нова тв.

 6. Stelian Hristov

  ян. 27. 2014

  ooo tam sam samo iskam da znam koga e kastinga

Добавете коментар