Световните агенции гърмят! Извънредна новина за състоянието на Шумахер!

Световните агенции гърмят! Извънредна новина за състоянието на Шумахер!
4.5 (90%) 10 votes

Медиците от клиниката съобщиха последните новини днес!

Извънредна новина, касаеща състоянието на големия Михаел Шумахер, накара световните агенции да гръмнат преди по-малко от няколко часа. Информацията бе потвърдена лично от медиците, грижещи се за възстановяването на шампиона в болницата в Гренобъл.

А вестта е повече от обнадеждаваща – Шумахер ще живее! Пилотът вече е извън опасност и семейството му може да се поуспокои. Това са думите на лекуващите специалисти, които си позволиха да вдъхнат надежда на близките на Шуми.

Michael SchumacherОт 29-ти декември, когато стана трагедията на ски пистата, та до днес, фамилията на шампиона не е на себе си от уплах и мъка. Сегашната новина обаче предизвика залп от овации и от страна на феновете, които благославят Господ и медиците.

Обезпокоителното все още е, че дори след като излезе от изкуствената кома, Шуми може да остане прикован за количка, или да загуби гласа и зрението си. Рано е да се съобщи какви ще бъдат пораженията, но същественото е, че най-лошото вече е преминало.

Шуми за сетен път доказа силата си, преминавайки успешно през двете сложни хирургични интервенции. Дано бързо да се оправи напълно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Световните агенции гърмят! Извънредна новина за състоянието на Шумахер!”

 1. Mariana Vasileva

  ян. 09. 2014

  🙂

 2. Mariq Mircheva

  ян. 09. 2014

  …………

 3. кнбг

  ян. 09. 2014

  дано скоро ни съобщите, че е излязъл от комата и е контактен

Добавете коментар