Шокиращи разкрития! Лъсна истината за Мария и Маргините!

Шокиращи разкрития! Лъсна истината за Мария и Маргините!
5 (100%) 5 votes

Певицата се оказа действително скрита лимонка!

Мария – миньончето, което за своите 150 сантиметра успя да се изкачи до върха на класацията на оборотните пайнерки. Кой не е чувал клюките и шегите по адрес на Мара Отварачката?! Как обаче тя е стигнала дотук, не беше известно. Досега!

Оказа се, че Християн Гущеров и бившият съпруг на певицата Димитър Андонов съвсем не са първите баровци, за които тя се е закачила. Ексклузивно разкритие доказа, че кариерата на Мария е тръгнала благодарение на едни от най-прочутите подземни босове у нас, а именно братята Маргини, пише известен столичен таблоид.

marginiteТъкмо с единия от Маргините са я засичали редовно в столичната дискотека „Червило“ преди няколко години, където нашата Мария е била неузнаваема. Свидетели разказват, че ако заведението можеше да говори, нещата, които щеше да разкаже, биха изчервили доста народ.

За да порасне в кариерата си, Мария е правела неща, по-подходящи за най-старата професия, отколкото за певица. Но славата изисква жертви.

Навлязла в подземните среди веднъж, Мара става все по-отракана и хуква на лов. Вече за богати мъже, но с неопетнено име. Колко ли ще издържи приказката й с Гущеров и кой ли ще се хване в капана след него, гадаят познати на певицата. След време ще научим…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шокиращи разкрития! Лъсна истината за Мария и Маргините!”

  1. ГАЛЕНИК

    ян. 09. 2014

    е как иначе да пробие в шау бизнеса. такива като нея нямат талант, не им трябва морал- те само се стремят към по-тлъсти пачки

Добавете коментар