Направи го! Златка Райкова си отмъсти жестоко!

Направи го! Златка Райкова си отмъсти жестоко!
4.8 (96%) 5 votes

Русото изкушение доказа, че има характер и то какъв…

Русото изкушение Златка Райкова показа, че колкото и да опитва, послушна и кротка девойка няма да стане. Характерът си е характер, а при нея е цяла експлозия. Новото потвърждение е, че Злати успя да си отмъсти на един от най-големите си врагове.

А техният брой отдавна надхвърля пръстите на двете ръце. В случая обаче говорим за поп фолк иконата Азис, или Василка, както го наричат повечето. Наясно сме, че Злати и Азис имаха огромни скандали преди година-две, а където и да отиде, Азис не спира да дрънка обиди и глупости за хубавицата.

zlatkaПоследното му изказване дори директно я запрати в пандиза. Е, ето че Райкова реши да си го върне. И признаваме, че го направи по най-хитрия и подходящ начин – с иронично намигване.

Тези дни Райкова официално заяви, че не смята да „претопля манджата“ с певеца и че давността на кавгите им отдавна е изтекла.

„Последното, от което се вълнувам, е какво говори Василка. Всеки има правото да го прави. Важното е, че вместо да се пръскам от яд, аз се кефя на парчетата му и дори си танцувам. Сами си отговорете кой в този случай е по-засегнатият?!“, саркастично подхвърли Злати и отново не пропусна да натърти, че за нея Азис е просто „плоча“, музикално развлечение.

А злите езици бързо изклюкариха, че изказването й е подействало като ледена струя на Азис, който побеснял наново.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Направи го! Златка Райкова си отмъсти жестоко!”

 1. Име (задължително)

  ян. 09. 2014

  Zlatka zaprilichala na ptitzeschovka, napravo ima vid na travestit s tia perki i izrazhenie na litzeto.

 2. Tanq

  мар. 09. 2014

  Abe zlatke bravomila mnogosi krasiva tisi varxa mila vsi4ki pogledi savarxytebe

 3. Tanq

  мар. 09. 2014

  Zlatke bravo prodaljavai vse taka mila tisi newto ynikalno abe kakvodati kaja nedei dazabelqzvaw na zoraata ina hyjdoto mnenie bravo vbigbradar bewe mnogo seksi I got mila prodaljavai vsetaka itipojelavam mnogo zdrave wtastie s priqtelasi s onzideto bqxte v big bradar

Добавете коментар