Лео се защитава пред Венета Райкова

Голям скандал се заформя между двамата финалисти на "Биг Брадър Ол Старс". Причината обаче не е в титлата на шоуто, а в това кой ще се изкара по-благороден.

Както е известно, Златка Димитрова участва в предаването заради болния Боби, когото иска да подпомогне с финансови средства. Лео също заяви, че ще помогне на Боби, и това се случи точно на излизане от Къщата. Преди няколко седмици обаче, както Kliuki.bg вече писа, Златка нажежи обстановката, обявявайки в "Горещо", че италианецът не си вдига телефона и няма да помогне на Боби, тъй като до момента даже не се бил свързал с него.

[caption id="attachment_304828" align="alignright" width="300"]skandal Лео се защити от Златка Димитрова[/caption]

Очевидно това е вбесило Лео, защото италианският ресторантьор лично се е свързал с Венета Райкова и е поискал да се защити от нападките на Златка. Рапърът е в правото си, тъй като Димитрова гостува в "Горещо" само дни след края на риалити шоуто и веднага побърза да злепостави Лео Бианки, когато е ясно, че след такова предаване ангажиментите на всеки участник са огромни.

Лео е обявил с каква сума ще подпомогне Боби и това ще бъде излъчено в "Горещо" в събота вечер, съобщава самата Венета Райкова.