Скандалът между Златка и Лео става огромен!

Скандалът между Златка и Лео става огромен!
5 (100%) 6 votes

Лео се защитава пред Венета Райкова

Голям скандал се заформя между двамата финалисти на „Биг Брадър Ол Старс“. Причината обаче не е в титлата на шоуто, а в това кой ще се изкара по-благороден.

Както е известно, Златка Димитрова участва в предаването заради болния Боби, когото иска да подпомогне с финансови средства. Лео също заяви, че ще помогне на Боби, и това се случи точно на излизане от Къщата. Преди няколко седмици обаче, както Kliuki.bg вече писа, Златка нажежи обстановката, обявявайки в „Горещо“, че италианецът не си вдига телефона и няма да помогне на Боби, тъй като до момента даже не се бил свързал с него.

skandal

Лео се защити от Златка Димитрова

Очевидно това е вбесило Лео, защото италианският ресторантьор лично се е свързал с Венета Райкова и е поискал да се защити от нападките на Златка. Рапърът е в правото си, тъй като Димитрова гостува в „Горещо“ само дни след края на риалити шоуто и веднага побърза да злепостави Лео Бианки, когато е ясно, че след такова предаване ангажиментите на всеки участник са огромни.

Лео е обявил с каква сума ще подпомогне Боби и това ще бъде излъчено в „Горещо“ в събота вечер, съобщава самата Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Скандалът между Златка и Лео става огромен!”

 1. Roza Nedeva

  ян. 10. 2014

  Тази г-жа, освен, че е непростимо за нейните години ужасно неграмотна, тя е отвартително нечистоплътна във всяко отношение – най-вече в морално,а като завършак на евтиния и начин на жвот се оказа и отвратително гнусна лъжкиня, лицемерка и още по-лошо ИНТРИГАНТКА! Сигурна съм, че много хора ги е гнус да я гледат – не ни я навирайте в медийното пространство – има си Патрашкова – там да я обгрижват и отглеждат!

 2. sisi

  ян. 10. 2014

  до кога ще ни занимавате с тая простакеса

 3. Iordanka Dinkova

  ян. 10. 2014

  Тази ""героиня "" от сапунка да си роди бебенцата и да се скрие ПОНЕ за малко , аман от нея, оффф.

 4. rire

  ян. 10. 2014

  A Zlatka patka kakva suma dari ot sebe si?

 5. Kapka Spasova

  ян. 11. 2014

  Ако Лео чете тези статии,по – добре да подпомогне друга кауза – според мен.Понеже този Боби наистина е причинил смъртта на 2 човека – трябва да помисли как да си плати кръвнината към тези 2 семейства.Лео моля те не подпомагай Боби – ако си решил да дариш пари ,по-добре ги дай на някое малко детенце в нужда,не на Боби турбото.

Добавете коментар