Новината бе съобщена от служители на полицията късно снощи!

Светът не спира да плаче за прелестната Моника Спиър - момичето, което в две поредни години отнесе короната на конкурса Мис Венецуела и стана безспорен победител на Мис Вселена 2005. Освен истинска красавица, Моника бе и талантлива актриса, любима на зрителите в редица латино сериали.

Преди дни обаче Спиър и семейството й бяха нападнати на магистралата в родната Венецуела и брутално разстреляни. Тялото на Моника бе надупчено от повече от пет куршума, а още три отидоха в това на съпруга й.

monicaЕдинствената, която оцеля от кървавия кошмар, бе 5-годишната дъщеричка на актрисата, която се намира в състояние на огромен шок.

Цяла Венецуела плачеше и настояваше убийците на Моника Спиър да бъдат заловени и късно вчера това стана. Полицията задържа не един, а цели седем души, участвали в ликвидирането на миската. Главатарят им обаче е един и той е мъж на 32-години.

Счита се, че същият този човек е имал ясната цел кого да убие, а набелязването на Моника Спиър не е било случайно. Групата на 32-годишния тартор е вилнеела най-често край пътищата до пристанището на Пуерто Кабальо.

В убийството на Спиър са взели участие и още трима килъри, които засега все още се издирват.