Певицата не е на себе си, защото вече се виждаше булка!

Сватбата на годината, каквато обещаваше да е тази между поп фолк гърлата Преслава и гаджето й Георги Станоев - Бирмата, така и няма да се състои. Отмениха я! Или по-точно казано, отмени я Георги, който изведнъж прогледна и осъзна, че не Преси е жената, която иска да му роди деца.

Скандалът разбуни кошера на фирма Пайнер, а темата е единствената, за която колежките на Преслава говорят в момента. Това довериха източници, близки до музикалната компания.

presiПовод за раздялата на Преслава и Бирмата не била изневяра, ревност или тотална липса на любов. Просто Георги Станоев решил, че Преси няма да може да му роди здраво и нормално дете. Предвид болезнената й слабост и категоричния отказ да започне да се храни по-добре, Бирмата преценил, че е по-добре да посвети живота си на друга жена, отколкото да се обрече на сериозни проблеми с Преслава.

Самата певица е съсипана, защото сватбата с Георги се била превърнала като фикс идея в мозъка й. Тя непрекъснато мислела и говорела за това, а и отдавна вече си била харесала булчинска рокля.

Кой знае?! Дали пък крахът на връзката й с Бирмата няма да я накара да започне да разсъждава по-трезво и да върне момичето, което беше?!...