Плеймейтките се оказаха кошмара на певицата – крадат й всичките важни мъже

Поредна плейметка се превърна в кошмар за Алисия.

Изкусителна перничанка ще грабне короната на „Мис Плеймейт”, шушукат в светските среди. Хубавата Биляна Евгениева не разполагала само с дадености, но и със щедър спонсор!

Баровецът, който не спестил пари, за да спечели палавницата бил Ники Михайлов! Той извадил сумата, за да може новата му слабост да се окичи с прословутата титла, пишат в paparazzi.bg.

Въпросната девойка върна кошмарите на Алисия. Певицата е най-популярната жертва на „зайчетата” на мъжкото списание. Първо Златка Райкова се позабавлява с бащата на детето й, след това Николета й отне почти всичко и за капак се оказа и в миналото на последния й любим.

[caption id="attachment_304849" align="aligncenter" width="300"]Къде да срещне един футболист любовта?! В дискотеката и по кориците на списанията! Къде да срещне един футболист любовта?! В дискотеката и по кориците на списанията![/caption]

Третата изкусителка вече била с Ники, но не била еднократна афера. Историята била толкова сериозна, че вече причинила раздялата им веднъж. Ако се окаже клюката за купената титла вярна, този път разлъката им може да е окончателна.

Биляна пък се радвала на особена популярност сред баровците покрай участието си в нощна шоупрограма. Остава да спечели конкурса на 28-ми януари, за да добие и национална известност. http://youtu.be/J8nNUdVvqcI