Докато на летището във Варна депутати бият хора, в София цари романтика и любов

Русенец смая избраницата си с пръстен и букет за „Добре дошла”!

Романтично предложение на софийското летище се превърна в част от новинарските емисии вчера и сензация в мрежата. Вместо на вечеря на свещи, нежна музика и приглушена светлина, Александър избра да зададе най-важния въпрос в живота си на публично място.

Той посрещна любимата си от далечна Индия. Едва слязла от автобуса, който превозва пътниците от самолета, я чакала най-голямата изненада. Нейният Александър, вместо само с „Добре дошла” я посрещнал с цветя, пръстен и падане на колене.

[caption id="attachment_304875" align="aligncenter" width="300"]"Ohhhh, yeeeeeeesssss!" "Ohhhh, yeeeeeeesssss!"[/caption]

Въпреки неочаквания сюрприз, дамата не пропусна златния шанс и моментално се съгласи да стане българска снаха.

Двамата се познават от две години и са се срещнали в далечна Флорида. Двамата били сред работниците на круизен кораб и историята им определено не е просто летен флирт.

Макар всички присъстващи да са се трогнали от видяното, зевзеци имаха и собствена версия за бързото „Да” на красивата годеница. Директен полет до Индия от София няма и дано това не е основния мотив за съгласието й! http://youtu.be/udV9rcGUlJ8