Райкова бе изненадана повече от неприятно!

Дали голямата любов между Златка Райкова и ММА шампиона Георги Валентинов е една от поредните, запътили се към своя край?! В историята ли ще останат чувствата им?!... Това се питат не само феновете на русокосата красавица, но и самата тя, след като бе разтърсена от неочакваното признание на любимия си.

Близки до Райкова разказаха, че наскоро Георги й е нанесъл зверски удар с категоричното си решение - няма да има деца от нея. Поне не и в близко бъдеще. Това разстроило много Златка, която напоследък се промени коренно и реши да стане жена за пример.

zlatkaОпитът и времето й показаха, че е готова да бъде домакиня и съпруга. А мечтата й е да има дете от половинката си. Георги обаче е твърдо против. Младежът, който е по-малък от Райкова, е съсредоточен единствено върху кариерата си на борец и не ще да се издума за наследник, пише Лайфстайл.бг.

След няколко по-сериозни скандала, той поставил ултиматум на Злати - или няма да настоява повече, или ще се принуди да скъса с нея, издадоха техни приятели.

А бедата е, че Георги говори абсолютно сериозно. Борецът действително предпочитал да се раздели със Злати, вместо да й причинява постоянно ядове и болка. Пита се какво ли ще реши тя накрая?!