Нещо лошо става с отслабналата Ким Кардашиян! (ФОТО)

Нещо лошо става с отслабналата Ким Кардашиян! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Ким Кардашиян е объркана! Героинята на светските страници страда и със сигурност е загрижена за нещо, което не е очаквала да й се случи.

Тази коса вече не е същата

Тази коса вече не е същата

Последните папарашки снимки на Ким Кардашиян накараха немалко хора да се замислят загрижено за нея, пише woman.ru . Мнозина упражняват умението си да хапят иронично на тема “килограмите на Ким”. Намират се и критикари, които дебнат модните й издънки. Дали сега ще проявят съчувствие, когато научат какво се случва с отслабналата Ким Кардашиян?

Проскубаната Ким е била подведена от диетата на Аткинс

Проскубаната Ким е била подведена от диетата на Аткинс

Ким наистина успя за кратко време да стопи килограмите си, но тази бърза промяна не мина безнаказано: Ким губи разкошната си грива! Любимата на Кание Уест оплешивява и това ясно се вижда на последните й снимки. Тази ТВ-звезда заслужава адмирации за упоритостта си да поддържа добра визия, но ето че външността й отново дава повод за сплетни.

Тяси върна тялото от преди бременността, според някои дори е станала още по-стегната. Но лицето й винаги е уморено и с тъмни сенки под очите – това, естествено, си има обяснение. Нали Ким е млада майка и се грижи за невръстната си дъщеричка!

Дали причината не е в увлечението на Ким по всякакви разкрасителни процедури?

Дали причината не е в увлечението на Ким по всякакви разкрасителни процедури?

Но неприятното е, че хубавата коса на Ким е започнала да оредява. Това особено ясно личи от снимките, на които Ким е с вдигната коса.

Експерти в тази област коментират в британския портал DailyMail, че ситуацията може да е провокирана по няколко причини.

Най-вероятно оплешивяването на Ким се дължи на раждането и на бързото отслабване. Виновна ли е диетата на Аткинс, която Ким стриктно следва?!

Има значение със сигурност любовта на Ким към честите промени в косата: бои, топли процедури, екстеншъни. Суетата като нищо може да й е причинила класическата алопеция, при която върху скалпа се оформят напълно обезкосмени петна. По този проблем Ким би могла да се консултира с други звезди, които вече са си патили от същото: Наоми Кембъл, Парис Хилтън, Виктория Бекъм…а напоследък и прелюбодейката Кристен Стюарт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар