Виж с кого Анджелина Джоли прекарва всяка свободна минута!

Виж с кого Анджелина Джоли прекарва всяка свободна минута!
4.3 (86.67%) 3 votes

38-годишната Анджелина Джоли прекарва всяка свободна минута с атлетичния австралиец Люк Хайнс.

Люк споделя пред медии притесненията си да работи със звезда като Анджелина

Люк споделя пред медии притесненията си да работи със звезда като Анджелина

Зимната ваканция на Джолипит свърши и Брад отлетя с децата за Америка, пише woman.ru . Анджи остана на Зеления континент, където снима филма си “Несломеният”. Тя е решила да вае мускули и за целта си е наела персонален фитнес треньор. Новината съобщил самият Люк, който се изфукал с новия си ангажимент пред австралийското издание The Sydney Morning Herald. Според Люк Хайнс Джоли щяла да се консултира с него и по проблемите на здравословното хранене.

“Боях се да се доближа до такава звезда като Анджелина Джоли” – откровеничи мускулестият мъжага пред медиите. Джоли обаче се оказала земна, мила и сърдечна и двамата бързо намерили общ език. Тренировките започнали почти веднага.

Популярността на Люк скочи до небето

Популярността на Люк скочи до небето

Анджи не спира да удивлява света, коментират в мрежата. Тя е толкова слаба, че стандартната мотивация за фитнес-заниманията й направо изглежда ненужна. Може би Анджелина се опитва да последва Мадона, която е спряла времето и на 55 години изглежда с 20 по-млада?

Би било пропуск, ако таблоидите не заподозрат Анджи в изневяра: Брад Пит е така далеч, докато изваяният Люк е на една ръка разстояние!

По-осведомените обаче смятат, че всякакви притеснения в случая са смешни. Първо – връзката между Анджелина и Брад е така здрава, че да се мисли по този начин е напълно неоснователно. Самият Брад Пит насърчил Джоли да работи с инструктор, за да укрепи здравето си след тежките операции. Второ – мълвата определено счита евентуална тръпка между Анджи и треньора й за невъзможна поради ориентацията му. Люк Хайнс си падал по особи от собствения си пол и имал улегнали отношения с младок от местен ТВ-канал. Обектът на нежните му чувства също бил запален по фитнеса и здравословното хранене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар