Вижте най-щедрите звезди за 2013 година

Вижте най-щедрите звезди за 2013 година
5 (100%) 5 votes

Да си звезда е привилегия, да работиш за благотворителност – избор!

Световната организация „Направи нещо“ подреди 20 популярни звезди в класация за най-благотворителни личности. С най-много средства и благотворителни инициативи се оказва певицата Тейлър Суифт. Тя е дарила над 100 000 долара, за да подпомага различни музикални инициативи и организации, оркестри, също така е участвала в няколко прояви на благотворителност към бездомните в Лондон и форуми за грижа към деца – жертви на насилие. На второ място изненадващо се нареждат момчетата от бандата „One Direction“ със средствата, набрани от хита си „One way out another“, подпомогнали благотворителни програми, насочени към Гана, а също така дарили около милион паунда за изследвания за борба срещу рака.

blagotvoritelnost

Тейлър Суифт е най-благородна

В класацията, както са публикували колегите в „Стандарт“, се нареждат още имената на Бионсе, покойният Пол Уокър, Сандра Бълок, Иън Самърхолдер – бившият любим на Нина Добрев, още Алиша Кийс.

Благотворителността е най-вече пример, не е нужно да имаш много, за да раздаваш, нужно е да вярваш, че имаш всичко необходимо, а някой друг няма и толкова, и да направиш крачката да го промениш. Нека си помагаме, защото ако днес един има нужда, утре може да е друг и нищо в този живот не остава сигурно до края му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вижте най-щедрите звезди за 2013 година”

  1. няма значка

    ян. 12. 2014

    Мда, така е по света, а в България се стискат, дори този Лео дето направи сумати пари в България неиска да даде пари за Боби, предлагам да го изгоним от България и да си ходи при грозната си италианска к…….а (съпруга) в Италия , където е само един от 60 милиона макаронаджий и нищо повече .

Добавете коментар