Да си звезда е привилегия, да работиш за благотворителност - избор!

Световната организация "Направи нещо" подреди 20 популярни звезди в класация за най-благотворителни личности. С най-много средства и благотворителни инициативи се оказва певицата Тейлър Суифт. Тя е дарила над 100 000 долара, за да подпомага различни музикални инициативи и организации, оркестри, също така е участвала в няколко прояви на благотворителност към бездомните в Лондон и форуми за грижа към деца - жертви на насилие. На второ място изненадващо се нареждат момчетата от бандата "One Direction" със средствата, набрани от хита си "One way out another", подпомогнали благотворителни програми, насочени към Гана, а също така дарили около милион паунда за изследвания за борба срещу рака.

[caption id="attachment_305065" align="alignright" width="300"]blagotvoritelnost Тейлър Суифт е най-благородна[/caption]

В класацията, както са публикували колегите в "Стандарт", се нареждат още имената на Бионсе, покойният Пол Уокър, Сандра Бълок, Иън Самърхолдер - бившият любим на Нина Добрев, още Алиша Кийс.

Благотворителността е най-вече пример, не е нужно да имаш много, за да раздаваш, нужно е да вярваш, че имаш всичко необходимо, а някой друг няма и толкова, и да направиш крачката да го промениш. Нека си помагаме, защото ако днес един има нужда, утре може да е друг и нищо в този живот не остава сигурно до края му.