Виж как Илиана Раева опитва да печели гласове!

Виж как Илиана Раева опитва да печели гласове!
5 (100%) 3 votes

Илиана Раева реши да се прави на благородна, но дали не закъсня?

Новата личност в политиката Илиана Раева реши, че с новата година е дошло времето да бъде благородна. От няколко дни половинката на Наско Сираков слага най-различни статуси във Фейсбук, с които на човек може да му се скъса сърцето. Раева публикува за глада и мизерията в България, за правата на бездомните кучета и всичко негативно от държавата в последните над 20 години Илиана го е изкарала на показ и го размахва като томахавка в интернет.

politika

Илиана Раева благородна?

Госпожа Раева е права за почти всичко, което пише на стената си, но е малко трудно да й повярваме в безкористните й подбуди да го прави. Първо, защото тя също вече е част от цялата тази политическа прослойка, която хората (за които тя непрестанно говори в изявленията си) ненавиждат от 20 години. От половин година Илиана Раева ръководи собствена партия, няречена „Обединена България“. И второ, защото бившата ни гимнастичка не предлага никакви варианти за промяната. Това ни навежда на мисълта, че нейните цели са насочени най-вече към свалянето на настоящата власт, а не към просперитета на народа. Досега не сме чули нейното решение относно бездомните кучета, както и по други въпроси, за които 50-годишната хубавицата взима отношение.

Мнозина се съмняват, че всичките писания на Илиана Раева във Фейсбук, който тя използва изключително активно, са породени от благополучното развитие на „Обединена България“, а не на цяла държава. Дано все пак не е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Виж как Илиана Раева опитва да печели гласове!”

  1. keti

    ян. 11. 2014

    ИЗВЕДНЪЖ СЕ СЕТИ ЗА ПРАВАТА НА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА И ЗА ОСИРОМАШЕЛИТЕ Й СЪНАРОДНИЦИ. КЪДЕ БЕШЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОД., ТЯ ЖИВЯ В ЛУКС, И НЕ ВИЖДАШЕ НИЩЕТАТА, И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ…. НО МАЙ ПООБЕДНЯХА И….КЪДЕ, КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛАПНАТ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН-В ПОЛИТИКАТА.

  2. Emille Boev

    ян. 12. 2014

    И КУР ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ, ЗАЩОТО Е ДЪРТА И ЛУДА!

Добавете коментар