Златка Райкова поиска прошка от Алисия

Само преди минути Златка Райкова даде ясно да се разбере, че се разкайва за грубите и невъздържани прояви спрямо Алисия от миналото, научи Kliuki.bg. Плеймейтката на практика поиска прошка от Алисия за своето доста вулгарно и даже просташко поведение спрямо нея, при това в ефир. Златка написа в профила си във Фейсбук, че най-голямата болка, която ще й остане от нейното бурно минало, е грандиозният скандал с Алисия, защото с думите си е изложила своите родители.

Преди около 5 години между Райкова и фолк дивата се разрази лют скандал с тема Валери Божинов и още много други скандални моменти. Златка дори стигна до крайности като интервюто й за "Горещо", където директно нарече Алисия жрица на любовта.

[caption id="attachment_304984" align="alignright" width="300"]dumi-na-Zlatka Златка се разкайва заради Алисия[/caption]

От известно време Злати тръби навсякъде, че се е променила и вече не прави подобни скандали за мъже. Тя затова и участва в Биг Брадър, който използва да си изчисти името. Сега сякаш Райкова се разкайва за всичко, което е изговорила по адрес на поп-фолк певицата. Русата Златка и в този си статус не пропусна да подчертае, че се е променила.

Вижте какво написа в мрежата само преди минути:

status

Нека обаче си припомним част от ужасните неща, които ММА половинката изрече за Алисия преди време. Приятно гледане!