Ники Кънчев не е очаквал да се случи нещо толкова ужасно!

Водещият на Стани Богат и всички формати на Биг и Вип Брадър Ники Кънчев, е съсипан тотално. Той научи страшно лоша вест, от която е на път да изпадне в сериозна депресия, разкриха вътрешни източници от Нова телевизия.

А новината, която е разбила психиката му е, че той вече е аут! Аут от рейтинговия Биг Брадър, чиито нов сезон ще се завърти в ефира сензационно през пролетта. До момента шоуто се излъчваше единствено на есен, но продуцентите са решили да конкурират риалитито "Сървайвър", което по същото време ще започне в Би Ти Ви.

niki_kanchevОсвен новия сезон на Брадърите, продуцентите били единодушни, че образът на Ники Кънчев вече достатъчно е омръзнал на зрителите и те трябва да виждат нови и свежи лица, пише агенция ПИК.

Припомняме, че особено през последния сезон на Вип Брадър и Биг Брадър от Старс, Кънчев освен скучен, се превърна и в омразен на много зрители, заради тенденциозното си отношение към някои от съквартирантите в Къщата.

Гневни коментари се сипеха постоянно срещу него в интернет форумите, което още повече е преляло чашата на продуцентското търпение.

Според запознати, възможно е Кънчев да бъде пощаден до известна степен като запази присъствието си в Биг Брадър, но му бъде поставен екранен партньор, чиято роля ще е по-силна. По-вероятното обаче е, той да излети изцяло.