Бомба! Златка Димитрова втрещи България с шокиращо признание!

Бомба! Златка Димитрова втрещи България с шокиращо признание!
4 (80%) 4 votes

Фаворитката в Биг Брадър от Старс Златка Димитрова се хвърля в сериозна битка

Златка Димитрова, която спечели последния сезон на риалитито Биг Брадър ол Старс, втрещи България преди няколко часа, когато направи наистина шокращо признание. Красавицата се хвърли в сериозна битка с италианеца Лео Бианки, като след тези й думи, нещата вече никога няма да бъдат същите.

Късно снощи Злати написа в своята страница във Фейсбук, че Лео е излъгал най-долно по отношение на дарените пари за инвалидизирания Боби.

zlatka_dimitrovaВ предаването на Венета Райкова Лео разказа, че е обещал 3000 лева на Боби, който обаче се държал доста нахално след края на Биг Брадър. „Още не бяха минали и два дни след финала, когато той ми се обади да пита защо не съм му дал парите. Тогава се обидих. Казах му, че не се прави така, че действа нахално и грубо и че така само може да ме накара да не му дам нищо“, сподели Лео.

Златка Димитрова обаче побесня. Тя категорично отрече Боби да е звънял по телефона на Бианки и да е питал за пари. Дори още вчера казал на Лео, че не му иска дарението и нека да даде тези 3000 лева на някое нуждаещо се детенце, пише Хотарена.нет.

Заедно с тежките думи към Лео, Златка Димитрова се закани, че скоро ще направи нови и официални разкрития по случая с Боби, защото вече й писнало да се спекулира и да се лъже на гърба на онеправданите.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Бомба! Златка Димитрова втрещи България с шокиращо признание!”

 1. Iordanka Dinkova

  ян. 12. 2014

  Как да повярвам на Златка , та тя с нейните истерични пристъпи създава впечатление , че търси популярност след залязващата и слава на ""красавица "".. Толкова хора помагат анонимно и не търсят слава за сметка на другите……….

 2. Phennec

  ян. 12. 2014

  Zlatke, koi li ti viarva, sled kato pobedata ti beshe falshiva. Ako davash pari za blagotvoritelnost, go pravi discretno. Kazhi ti s kakva suma podpomogna tazi kauza, bez da napadash drugite nai-nahalno, za da se pravish na interesna. Pisna ni ot tebe veche.

 3. Не дай Боже

  ян. 12. 2014

  сигурен съм че хората не са знаели че боби е убиец

 4. Роза Недева

  ян. 12. 2014

  Поправете ме, ако греша, но нямой знае ли колко пари дарява тази госпожа на въпросния младеж? Аз лично не! И си признавам, мисля, че тя изобщо не дава и стотинка, тя само ПРОСИ от всеки, но тя не дава!, сигурно е така, защото е свикнала да живее на гърба на някого, някой да си харчи своите пари за нея, да изнудва, да се продава, даже и тарифа имала, ами да я предостави на това момче. Г-жо толкова сте нелицеприятна с поведението си, с начина на живот, с хигиената си във всичките и форми, подредете си собствения живот, такова безочие и безсрамие, такава наглост – избягала сте от селото, но селското винаги ще си го имате! Няма да говорим за МОРАЛА ВИ! Г ОЛЯМА КОМЕДИАНТКА И ИНТРИГАНТКА!!

 5. Vladi Slav

  ян. 12. 2014

  Госпожа ако Златка не публикува и не търси популярност то тогава от къде ще намира тези пари ?? На нея и трябва голяма аудитория които да пращат СМС !!!

 6. slavena

  ян. 12. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. slavena

  ян. 12. 2014

  haha kolko napadate gorkata zlati

 8. Име (задължително)

  ян. 14. 2014

  Няма смисъл човек да си хаби думите за такива същества (Златки).

Добавете коментар