Мегаскандал! Циганката Пенка обижда България в ефир!

Мегаскандал! Циганката Пенка обижда България в ефир!
5 (100%) 2 votes

Вижте какво наговори неуката Пенка за родината ни!

Невероятен скандал се развихри, след като неуката циганка Пенка, станала за смях на всички, си позволи директно да ръси обиди за България в ефир. Огромната й наглост се видя в предването на Николета Лозанова, където наша Пена бе интервюирана подобно на звезда от също толкова „интелигентния“ участник в Биг Брадър – Пацо.

Разговорът, който би накарал всеки втори средноинтелигентен българин да пожелае да грабне пистолета, се въртеше около личния живот на ромката и мнението й за „света на известните“.

penkaА бомбата гръмна, когато Пацо директно я попита дали е спала с някого за пари през живота си. Тогава именно Пенка избухна в ироничен кикот и заяви, че тя не била попивателна гъба, за да поема нечистотиите на когото и да било. И че ако някога била приемала финансови предложения срещу услугите си, то отдавна нямало да се намира в „тъпата България“.

„Да не съм луда да живея в тая скапана България, ако имах много пари?! В тази скапана страна не си никой, ако нямаш кинти. И аз нямаше да дремя тук и да се занимавам с простотиите й“, изцепи нахално Пенка, което накара зрителите да изпаднат в дива ярост.

И с пълно основание, като се има предвид, че обидите и хулите за държавата ни /каквато и да е тя/, излизат от устата на същество, което не може да прочете правилно и първолашка читанка.

Коментари чрез Facebook

коментара

12 коментара по “Мегаскандал! Циганката Пенка обижда България в ефир!”

 1. Margarita Ivanova

  ян. 12. 2014

  Пацо е професор в сравнение с тая жаба.Каза още, че имала да върши по-важни неща, отколкото да учи

 2. Krasimir Kunchev

  ян. 12. 2014

  maikaim ciganska deiba

 3. Име (задължително)

  ян. 12. 2014

  Тая мангалка има късмет, че живее в днешното „демократично “ време.
  Ако се върним назад в историята, Хитлер такива като нея ги е правил на сапун. Като се замисля сигурно е имал основание, макар че не одобрявам политиката му

 4. Войвода Вморо

  ян. 12. 2014

  И аз да им ги еба майката циганска…

 5. Емили

  ян. 12. 2014

  Егати тъпото същество. „Скапаната“ България ще е доволна да се отърве от такова нищожество като Пена. Името си не може да напише,а тръгнала коментари да прави. Кой ли я лансира тая гнусна миризливка?

 6. Дами и господа,уважаеми сънародници, много ми харесвате как се веселите, а какво става с майка България, или циганката в случая е по важна?

 7. Име (задължително)

  ян. 13. 2014

  kato gledam ima komentari s niska inteligentnos……..!

  qvno umnite bg. grajdani ne davat komentari za sajalenie…!

  tezi umnici si mislqt 4e psuvaiki pla6at nqkogo.!

  gospoda umnici ve4e vie ste malcenstvo a nie sme mnozinstvo!!!!!!!!!

 8. KETI

  ян. 13. 2014

  Може и да станете мнозинство, защото се плодите като зайци, без да ви е грижа кой ще издържа чаветата ви, но не можете да бъдете лицето на България, защото сте неграмотни и нежелаещи да се учат. Такива като вас се раждат само, за да торят земята.

 9. zdrav4eto

  ян. 13. 2014

  БРАВО, КЕТИ!
  ХОРАТА БЕЗ ЦЕНЗ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВА!
  А ТИ, УМНИКО- МАНГО, ЗАЩО НЕ СИ ПИШЕШ ИМЕТО

 10. валя

  ян. 13. 2014

  аман от циганска простотия, проявена от коментиращите българи, много сте печени, но не знам как ще ви стиска да отстоявате себе си пред цяла България, когато вашето мнение не е е удобно и популярно за мнозинството от аудиторията

 11. Biser Dimitrov

  ян. 30. 2014

  ei krasi nezabraviai 4e jiveeh v ciganskata maxala grivica

 12. Тодор

  февр. 25. 2014

  Как хубаво звучи „скапана България“ . Ако не беше истина нямаше да има явно коментари , но уви то си е така. Не е нужно да се крие ,то се вижда от всички . Мен лично би ме засегнало повече ако го каже чужденец , а не личност , която живее и се мъчи да оцелее в тази държава.

Добавете коментар