Ето за кого се омъжва Памела Андерсън!

Ето за кого се омъжва Памела Андерсън!
5 (100%) 2 votes

Науморната Памела Андерсън пак избра ролята на млада булка. Русата фурия шашна гилдията с ефектен годежен пръстен, който демонстрира гордо на светско събитие през уикенда.

Памела и Рик отиват на брачна "поправка"

Памела и Рик отиват на брачна „поправка“

Памела Андерсън се появи на благотворителната гала-вечеря на Шон Пен в помощ на пострадалите в Хаити и обяви официално, че е сгодена за бившия си съпруг Рик Саломон. Звездата побързала да раздвижи замръзналите от новината лица с обяснението, че екс-съпрузите решили да си дадат още един шанс. Семействата им били страшно щастливи от този вариант, описват  от woman.ru .

46-годишната Памела и Рик станаха семейство през 2007 година в Лас Вегас. Тогава двойката се обвърза на скоростна церемония, организирана в антракта на шоу с участието на Андерсън. Бракът им просъществува само няколко месеца.

Ефектният пръстен  на младата булка

Ефектният пръстен на младата булка

Миналата есен Памела призна в ТВ-предаване, че има смисъл и полза да поддържаш приятелство с хората, които си обичал, и даде за пример подновената си връзка с Рик.

Клюкарите веднага направиха връзка с опитите на Памела да освежи визията си кардинално. Преди няколко месеца тя отряза фамозната си руса грива и се появи с момичешки перчем, семпли дрешки и обувки с равна подметка. Известно е, че подстрижката е знак за желание да обърнеш нова страница в живота си. Очевидно Памела разбира това като препрочитане на някоя стара, недочетена по-рано страница?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар