Краят настъпи: Валери Божинов чака трето дете! Но не от Николета!

Краят настъпи: Валери Божинов чака трето дете! Но не от Николета!
5 (100%) 5 votes

Новината за новото бащинство на Валери е скандалът на годината!

Скандалът на годината, избухналата бомба, шоковият удар – наречете го, както искате, но новината, която гръмна из столичните медии заплашва да срути всичко след себе си. Най-вече за току-що сдобрилите се влюбени гълъбчета Валери Божинов и Николета Лозанова.

А сензацията е, че футболистът отново ще става татко, само че майката на детето му със сигурност не е Николета. Невероятно, но е самата истина – поне според няколко достоверни източника от столичния хайлайф. Които оповестиха новината, че бившата любовница на Божинов – уникалната Моника Валериева чака дете, пише Хотарена.нет.

valeriДа, разбира се, те не са готови да сложат ръцете си в огъня, за да потвърдят, че отрочето на Моника е от Валери. Но съдят по елементарни сметки и стигат до заключението, че ако красавицата сега е в първи или втори месец от бременността си, то като върнем лентата назад, по онова време тя и футболистът бяха доста близки.

На Валери Божинов не му остава друго, освен да се кръсти и да пали свещи детето на Моника да не е от него, защото само един Бог знае какво го чака от разярената Николета.

monika

Но ако съдим по думите на самата Моника, чиито добри приятелки не спират да предупреждават за наближаващ огромен скандал, то вероятността Валери Божинов да се измъкне сух, е повече от минимална.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Краят настъпи: Валери Божинов чака трето дете! Но не от Николета!”

  1. Iordanka Dinkova

    ян. 13. 2014

    Хайдееее , Николета го е измислила , пак ще вдига рейтинга си 🙂

  2. Име (задължително)

    ян. 13. 2014

    ТОЯ ПЪК КАТО НЕ ГО БИВА ВЕЧЕ ВЪВ ФУТБОЛА РЕШИ ДА НАПРАВИ ДЕТЕ НА ВСЯКА ……

Добавете коментар