Набеденият за любовник на певицата всъщност бил с новата кандидатка за слава

Алисия пак се набута, без да иска в неблагоприятна комбинация.

Ако посестримите й плачат, че са част от любовни триъгълници, тя се налага да се справя с изпитанията на суингърите. Докато е част от светския живот, светските репортери ще коментират сложните им отношения с Ники Михайлов, Валери Божинов и Николета.

Сега пък името й беше замесено като част от любовния живот на най-новата кандидатка за омразната й титла „Мис Плеймейт”. Запознати твърдяха, че Биляна Евгениева е завъртяла главата на Ники Михайлов, който й платил мечтаната корона.

[caption id="attachment_305086" align="aligncenter" width="300"]Bilyana Evgenieva,Martin Danona Ах, тази палава Биляна...[/caption]

Оказа се, че не Малката Перука, а Мартин Данона е щедрият спонсор според последната клюка, четем в hpaparazzi.bg. Аферата им била кратка, но страстна. Бившият на Анелия бил луд по нея, но не можел да си представи, че любимата му си вади хляба с екзотични програми по нощни клубове.

Любопитно е, че само преди броени седмици, пак „добре осведомени източници” спрягаха богаташчето за новия мъж в живота на Алисия. Тя категорично опроверга слуховете в предаването на Сашо Диков.

Въпреки това остава голямото съмнение как става така, че все тя попада в капана на сложните отношения и любовни четириъгълници?!