Велики думи за един голям шампион

Велики думи за един голям шампион
5 (100%) 3 votes

Михаел Шумахер получи хвалебствени думи от свои колеги

Светът още се притеснява до болка за великия Михаел Шумахер. Точно в такива мигове разбираш кой е бил истински с теб и кой не. Големи думи за Шумахер казаха неговите последни съотборници във „Ферари“, научи Kliuki.bg.

Фелипе Маса се застъпи само един сезон с Шуми в италианския тим, но той обяви, че именно тази 2006 година му е дала много като пилот. Михаел го е научил как да гледа на Формула 1 под призмата на победител, което е много важно. Бразилецът е изключително щастлив, че е имал някакъв досег с Шумахер в кариерата си, и му желае пълно възстановяване.

dumi

Михаел Шумахер получи подкрепата на Фелипе Маса и Рубенс Баричело

Рубенс Баричело пък е този, който беше до Пилето в най-славните му години. Когато Шумахер сътворяваше рекорд след рекорд и спечели 5 титли на света поред (2000-2004), Баричело изключително много му помагаше в ролята си на втори пилот във „Ферари“. Той също изрази подкрепата си към германеца и се надява, че животът му ще продължи още дълго.

Много е важно да имаш подкрепа не само от близки и приятели, но и от колеги. Това показва, че си бил обичан навсякъде. Именно такъв е Шумахер. Той все още се намира в болницата на Гренобъл и е в кома, но молитвите на милиони могат да го събудят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Велики думи за един голям шампион”

  1. кети

    ян. 13. 2014

    ВСИЧКИ СЕ МОЛИМ ЗА ТЕБЕ, ШАМПИОНЕ!!! ДАНО СКОРО СЕ ВЪЗТАНОВИШ

Добавете коментар