Анелия най-сетне намери мъжа за себе си, дано да им върви!

Анелия откри мъжа, с когото да бъде щастлива. Един бегъл поглед на лицето й, в момента, в който е с него, е достатъчен, за да видим как цялата сияе от любов и щастие. Може би и затова певицата не е толкова внимателна и предпазлива.

Папараци изловиха новата влюбена двойка и направиха перфектни кадри, на които ясно се вижда, че възлюбеният на Анелия е откровено красив и чаровен млад мъж - описание, коренно различно от това на бившия й съпруг Коко Динев.

AneliaГълъбчетата вече са хващани заедно много пъти, като доста от тях дори не са се намирали в столицата. Анелия и мъжа до нея обичат да се разнообразяват, да пътуват и да остават насаме, далеч от хорската суета и погледи.

Знае се обаче, че те тренират в една и съща фитнес зала, което навежда на мисълта, че познанството им вероятно е започнало точно там. След тренировките във фитнеса те редовно се отбиват в близкото кафене и дълго разговарят, на чаша кафе, чай или коктейл, пише Хотарена.нет.

Въпросните кадри обаче са заснети в близост до София, където Анелия и гаджето й се били усамотили в луксозно, пък макар и бутиково хотелче.

Снимките са изпратени в редакцията на списание "Блясък", откъдето всъщност видяха бял свят, съобщава HotArena.net. Феновете на Анелия се радват за нея и пожелават щастие и на двамата.