Новината за фалшивата Малина потресе всички българи

Новината за фалшивата Малина потресе всички българи
4 (80%) 4 votes

Огромна лъжа във Facebook потресе света на поп-фолка

Невероятна лъжа бе разкрита във Facebook. Профилът на Малина, който всички считахме за официален, се оказва фалшив. Източници на „България днес“ твърдят, че лично певицата е казала тези думи.

Вчера по всички медии излезе информацията, че Малина е вече сгодена, след като си промени семейния статут във Facebook и написа няколко романтични и сълзливи статуси. Корицата и пък лъсна със снимка как се целува с някакъв по-млад мъж. Всички решиха, че Малина ще се омъжва, но това се оказа огромна измама.

Съмненията се породиха само няколко часа след публикациите за годеж в мрежата. Както съобщиха от Goreshto.net, всичко, качено на тази тема, изчезна от профила и сякаш никога не е съществувало. Това породи множество въпросителни относно годежа на фолк дивата, а истината лъсна брутално днес.

falshiva

Малина се оказа жертва на фалшив профил

Малина е отрекла абсолютно всичко публикувано във Facebook. Нито някога е писала нещо за годеж, нито пък се е целувала с въпросния мъж. Това всъщност даже не била тя на снимката, а някаква друга русокоска. Малина обяви, че профилът, от който е изтекла информацията, е фалшив. Тази новина буквално потресе всички. Хиляди българи се почувстваха ужасно измамени. Почитателите на Малина следяха изкъсо какво се случва с нея, а сега много от тях са много разочаровани, защото писмата им и ласкавите думи към певицата са отишли на вятъра.

Не се знае как точно е създаден този профил и как е убедил толкова голяма част от народа, че е реален. Този, който го ръководи, най-вероятно е махнал публикациите за годежа, тъй като се е стреснал, че ще бъде разкрит. Една толкова голяма новина няма как да не получи гласност и тогава истината щеше да лъсне жестоко. Той обаче направи голяма грешка с тези публикации, защото макар и за малко време, новината за годежа на Малина стана хит. Може доказателствата да ги няма, но вече на този профил ще се гледа с огромно съмнение. Това просто не е Малина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Новината за фалшивата Малина потресе всички българи”

 1. Пламена Мариян

  ян. 18. 2014

  не е болка за умиране

 2. Ренета Митева

  ян. 18. 2014

  край….вече няма да мога да спя, да ям, да ходя до тоалетната….:D

 3. Пламена Мариян

  ян. 19. 2014

  дооооооооооооооообреее 😀

 4. pepi

  ян. 23. 2014

  nqkoi pak go interesuva za baba mu.shto ne se srieeeeee

Добавете коментар