Малина бе заличена от Facebook

Статия на Kliuki.bg помогна за възстановяване на справедливостта във Facebook. Вчера ви информирахме, че певицата Малина е жертва на фалшив профил в мрежата. Истината за това излезе преди няколко дни, когато уж фолк дивата изтри новината за своя годеж и снимка с любимия си, след като се вдигна голям шум около това. Самата певица след това потвърди, че нищо не е публикувала и трила, обявявайки че този профил не е нейният, както съобщиха първи от "България днес".

[caption id="attachment_305371" align="alignright" width="300"]falshiva Фалшивият профил на Малина вече го няма[/caption]

Kliuki.bg веднага отрази новината за фалшивия профил на Малина, след което съвсем умишлено статията бе изпратена на измамника от страна на нашия екип. Изминаха няколко часа, но отговор не получихме. Това ни накара да проверим отново профила и каква изненада... този профил вече не съществува във Facebook. Явно измамникът се е стреснал жестоко да не бъде разобличен, защото за измама, дори и във Facebook, може да си изпатиш жестоко. Занапред Kliuki.bg ще продължава да следва тази си политика в търсене на справедливостта.

Вижте тук статията, която унищожи фалшивата Малина!