Пламен намекна за измамата на Биг Брадър

Пламен намекна за измамата на Биг Брадър
5 (100%) 2 votes

Пламен Медаров също не е съгласен с крайните резултати на Биг Брадър

Огромните скандали около Биг Брадър продължават. Години наред гледахме как освирквани от публиката личности като Любов и Христина стигат до финала на шоуто, а някои от тях дори го печелят. Чашата обаче официално преля с победата на Златка Димитрова. Съвсем ясно си пролича, че тя няма толкова много почитатели, за да спечели короната на предаването. Даже каузата й за Боби не спря някои от трибуните да я освиркват след триумфа.

izmamata

Пламен Медаров знае за измамата на Биг Брадър

Измамите на Биг Брадър не са нещо ново, но вече стават нещо нетърпимо. Един от главните герои на последния ВИП Брадър – Пламен Медаров, също намекна за машинациите на продуцентите. Пламен публикува на стената си във Facebook снимка на новото издание на списание Story, където е описано на дълго и широко как Биг Брадър мами не само зрителите, но и самите участници. Много от героите се оплакаха за неизплатени хонорари. Слуховете твърдят, че наистина има вероятност да останеш без хонорар, въпреки че си подписал договор. Ако не направиш шоу в Къщата, парите може и да не ги видиш, говори се из общественото пространство.

Пламен Медаров едва ли има този проблем, тъй като той беше най-обсъжданата личност в Къщата по време на неговото участие в шоуто. Той обаче също е видял доста нередности и най-вероятно затова е направил тази публикация. Бизнесменът се съмнява най-вече от своето четвърто място. Както се знае, шампион тогава стана Станка Златева.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Пламен намекна за измамата на Биг Брадър”

  1. истината

    ян. 16. 2014

    ТАЗИ ВОНЯЩА ПОМИЯ ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА БЪДЕ СПРЯНА!!

Добавете коментар