Доста преди да добие стряскащи килограми и да си сложи пера къде ли не е разбрал важността на аксесоарите

Азис в крайна сметка се предаде и показа свое ретро фото!

За разлика от посестримите си в бранша, певецът пазеше като секретна информация снимки от своето детство. Чагаджийките щедро показваха чернобели кадри с бебета и момиченца с панделки, без да се притесняват от безумните дрешки и смешни физиономии.

Не така обаче стояха нещата с Азис. За него се знаеше само това, което е разказвал: бил дундесто цигане, което майка му влачи в Киноцентъра, за да попадне в някоя продукция за деца.

Как е изглеждал тогава и колко „дундест” е бил, видяхме чак вчера. Тогава Азис публикува мило семейно фото, на което е с мама, тате и една непозната на аудиторията „кака” на почивка.

[caption id="attachment_305384" align="aligncenter" width="168"]Внимавай как ме снимаш! Като стана 100 кила, ще бъда суперзвезда! Внимавай как ме снимаш! Като стана 100 кила, ще бъда суперзвезда![/caption]

Коментарът по снимката е типично в негов стил: „С татко, мама и кака. На 5 годинки в Несебър. Първото ми море:) Още по онова времезнаех,че трябва да съм с тъмни и големи очила(естествено на майка ми).”

Азис може да предизвиква различни спорове, но не и че няма усет към позиране. Ето, дори в детската градина е разбирал важността на добрата дегизировка, аксесоарите и цупенето на снимките!

http://youtu.be/xffI28oYS3Y