Съпругата на Краси Радков избесня!

Съпругата на Краси Радков избесня!
4.9 (97.04%) 27 votes

Комедийният актьор Краси Радков се видя в чудо.

„Баба Гуси”, както и различните други превъплъщения не могат да го спасят от страшния гняв на благоверната му. Станислава, с която живеят под един покрив вече единадесет години нахлула на снимачната площадка като гръм.

Гневът й, по-мощен и от Зевсовия втрещил всички актьори, но тя не искала да чуе нищо друго. Само потърсила с поглед танцьорката, според която с нея й изневерявал нейния съпруг.

Станислава напипала в телефона на половинката си закачливите съобщения, които си разменяли двамата. Тя избесняла!

radkovПомислила, че „палавника” е хлътнала до уши в доста по-младата й „съперница”. Истината обаче се оказала значително по-тривиална.

Просто двамата като колеги са си разменяли вицове и шеги по джиесемите.

Станислава си внушила, че талантливия актьор й изневерява и поради още една причина. Двойката няма деца. Радков многократно й заявявал, че е готов и желае да стане татко, но брачната му половинка се дърпала. Тя отлагала появата на нов член в семейството им с думите, че има още какво да направят за кариерите си.

Ако подмятанията, че комедийният артист е осигурил място за съпругата си в шоуто на Слави, нещата за него отиват на зле.

След като нахлула в студиото и после яростно затръшнала вратата след себе си, обявявайки, че нещата могат и да стигнат до бракоразводната зала, колегите направо ожалваха комика.

Не се знае как пък ще работят двамата заедно, щом отсега тя показва кавгаджийски нрав и яростни зъби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Съпругата на Краси Радков избесня!”

  1. иларион макариополски

    ян. 16. 2014

    ха такааа!!!!!!!!

  2. Име (задължително)

    ян. 17. 2014

    to ot zloba e takova klio6tavo i grozno

Добавете коментар