Обрат в истинската причина за побоя над Лили от Биг Брадър

Обрат в истинската причина за побоя над Лили от Биг Брадър
4.4 (88.57%) 7 votes

Лиляна от Биг Брадър пострадала поради работата си

Истинската причина да пребият Лиляна Ангелова не е ревност, както първоначално се предполагаше. Вестник „Уикенд“ твърди, че в побоя над Лили се корени нещо съвсем друго и то е свързано с настоящата й работа. Пловдивската хубавица от няколко месеца се изявява в „Поверително от NL“, където разкрива доста неприятни за влиятелни личности истини.

prebita

Лили пребита заради работата си

През ноември в неина жертва се е превърнала любовницата на пловдивски бизнесмен. От „Уикенд“ не споменават имена, но папарашката атака на Лили й е коствала много. Жената, която я е нападнала, е в приятелски отношения с въпросния бизнесмен. Не се изключва възможността той да е пратил нарочно дама, за да заблуди разследването, че става въпрос за най-обикновена ревност.

Звездата от Биг Брадър 3 няма сериозни наранявания, въпреки че нападателката я е дърпала за косата с жестока сила и я е удряла по лицето. Лиляна обаче не смята да оставя нещата и ще съди побойничката. Въпреки това, сериозността на проблема е огромна, защото Лили вече се движи с охрана. Това показва, че наистина зад нападението стои нещо много повече от ревност. Сега мнозина се чудят дали красавицата ще реши да напусне предаването на Николета Лозанова, зашото ако не го направи, рискува да получи дори повече от побой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Обрат в истинската причина за побоя над Лили от Биг Брадър”

 1. Име (задължително)

  ян. 18. 2014

  kurva gadna

 2. Лина

  ян. 21. 2014

  Тъпа крава и курва.Цял живот е проститутка е сега тя разследвала любовницата на пловдивски бизнесмен….Кой я гледа тая жалка измет !!

 3. Www

  ян. 22. 2014

  Може и сама да си е поръчала боя,за да се оттегли от предаването уж по своя воля..защото супер журналистката е застрашена .хахахх иначе как да я смъкнат от екран защото има говорни дефекти…по престижно е някак си да е бита

Добавете коментар