Лиляна от Биг Брадър пострадала поради работата си

Истинската причина да пребият Лиляна Ангелова не е ревност, както първоначално се предполагаше. Вестник "Уикенд" твърди, че в побоя над Лили се корени нещо съвсем друго и то е свързано с настоящата й работа. Пловдивската хубавица от няколко месеца се изявява в "Поверително от NL", където разкрива доста неприятни за влиятелни личности истини.

[caption id="attachment_305468" align="alignright" width="300"]prebita Лили пребита заради работата си[/caption]

През ноември в неина жертва се е превърнала любовницата на пловдивски бизнесмен. От "Уикенд" не споменават имена, но папарашката атака на Лили й е коствала много. Жената, която я е нападнала, е в приятелски отношения с въпросния бизнесмен. Не се изключва възможността той да е пратил нарочно дама, за да заблуди разследването, че става въпрос за най-обикновена ревност.

Звездата от Биг Брадър 3 няма сериозни наранявания, въпреки че нападателката я е дърпала за косата с жестока сила и я е удряла по лицето. Лиляна обаче не смята да оставя нещата и ще съди побойничката. Въпреки това, сериозността на проблема е огромна, защото Лили вече се движи с охрана. Това показва, че наистина зад нападението стои нещо много повече от ревност. Сега мнозина се чудят дали красавицата ще реши да напусне предаването на Николета Лозанова, зашото ако не го направи, рискува да получи дори повече от побой.