Скандалната македонка не харесва нито Николета, нито градската си – Райна, но е луда по Сидеров и Бойко

Новата „Мис Сандански” се забърка в пореден скандал!

След като я обявиха за жената, с която Константин изневерява жена си, на Илиана Шмикерова май й харесва да е в центъра на вниманието. Макар да отрече аферата им пред „Шоу”, моделката скандализира читателите с нова информация.

Брюнетката се нареди в лигата „Аз не харесвам Николета”. Не, че й е направила нещо! Никак даже! Просто не й била симпатична и била висока, колкото нейните крака!

[caption id="attachment_305494" align="aligncenter" width="231"]Скандалната "Мис Сандански" смята да попилее местните красавици преди да се настани в Калифорния! Скандалната "Мис Сандански" смята да попилее местните красавици преди да се настани в Калифорния![/caption]

Мъжът й пък – Валери, бил хубавец. Илиана обаче не би го пожелала. Бил с няколко нейни приятелки, и то след като с Лозанова станали официално семейство. Той като останалите футболисти бил много шавлив. „Мис Сандански” смята, че всички трябва да си направят, както го нарича тя, „интимен тест”!

Шмикерова не насоли само Божинови в провокативното си интервю. Оказа се, че като градската си Райна не й липсва нито самочувствие, нито претенции. Въпреки това Илиана твърди, че не я харесва. Била твърде истерична и капризна!

На „Мис Сандански” й харесва вниманието на медиите изглежда, но не й допадат клишетата. Не била златотърсачка, защото цялото й семейство я издържало. Учила психология, за да отиде да живее в Калифорния. Родината й не я заслужавала!

Въпреки това копнее за мъже като българските! Най-голямата слабост на „Мис Сандански” са Бойко и Сидеров!