Мики Рурк отслабна драстично: болен ли е? (ФОТО)

Мики Рурк отслабна драстично: болен ли е? (ФОТО)
5 (100%) 4 votes

Знаменитият американски актьор Мики Рурк е преобразен за пореден път. Тъкмо публиката свикна да го възприема като размъкнат грозноват дебелак, той се взе в ръце и отслабна драстично само за половин година.

Половин година кросове и диети - и Мики Рурк е нов!

Половин година кросове и диети – и Мики Рурк е нов!

Едно време Мики Рурк влизаше в списъка на най-харесваните холивудски с*кс-символи, припомнят от medikforum.ru. Женската половина на човечеството го обяви за еталон на горещия любовник след знаменития филм “9 седмици и половина”.

След въпросния филм в кинокариерата на Рурк се появи черна дупка. Той изчезна от екрана и се подвизаваше професионално на боксовия ринг, където му размазаха носа безжалостно. Хубавото лице на Мики Рурк се разпадна; то така и не бе възстановено въпреки нееднократните опити в клиники по пластична хирургия.

Промяната във външността депресира Рурк. Той натрупа килограми и започна да се снима в семпли злодейски роли до момента, в който киното го преоткри повторно. С външност, наподобяваща Шрек, и блестяща игра, Мики Рурк получи номинация за “Оскар” за главната си роля в “Кечистът”.

И ето – сега се появява трета версия на звездата. 61-годишният Рурк си върна почти напълно телесните пропорции от младините, при това само за половин година. Сега той може спокойно да се шляе по улиците, без да му досаждат: направо е неузнаваем!

За упоритите папараци все пак скрито-покрито няма: успели са да го засекат по време на един от редовните му кросове. Със сигурност спортът, както и строгата диета, са обяснението за драстичното отслабване на Мики Рурк. Очевидно самецът в него се е събудил и доказва, че подобна промяна е възможна независимо от възрастта. Не – Мики Рурк наистина не е болен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар