Няма срам! Вижте с кого джитка Николета!

Няма срам! Вижте с кого джитка Николета!
4.2 (84%) 10 votes

Не миряса! Първо открадна съпруга, а сега иска да свие и любимия й.

Тези думи се отнасят до хубавицата Николета Лозанова. А вторият заподозрян участник в скандала е вратарят Ники Михайлов.

Думите са на скандалния шоумен и дизайнер Валентин Кулагин. Умело сърфиращият в светските среди е познат като човек, който „не цепи басма никого”. Отдавна се знае за неговото меко казано пренебрежително отношение към красавицата НиЛо.

Според язвителните му слова, хубавицата не е „нищо повече от най-обикновено момиче, без професия, което винаги ще гравитира около някого” .

Според Кулагин това най-често е солидно подплатен финансово мъж, който изпълнява всичките й желания, колкото и да са безумни.

lozanovaЗатова срещата със съпругата на Валери Божилов в самолета за Италия се е оказала повече от удар в десятката.
Будното му око веднага напипало интригата.

Въпреки че вратарят Ники Михайлов доста добре играел и се правил умело на „ни лук ял, ни лук помирисал” Калугин усетил, че двамата с Божиновица са се загаджили.

И пътуват към страната на влюбените с една е-единствена цел – да помачкат чаршафите заедно.

Още щом ги съзрял на различни седалки, на шоумена от ясно по-ясно било, че Николета и Михайлов се канят да сложат най-големите еленови разклонения на своите половинки.

Въпреки коледната ваканция на Малдивите, които й осигури нейния съпруг, за да подгрее изстинали чувства Николета си оставала жадна за нови адреналинови усещания.

Явно нагонът яко тресе и вратаря, въпреки широко тиражираната из медийното пространство версия, че е безумно влюбен в първата съпруга на Божинов- Алисия и скоро ще чуят марша на Менделсон.

Двамата толкова силно преигравали, че чак ставало смешно. Ники бил сам, а НиЛо пътувала с приятелка.

Но бдителните очи на спътницата на дизайнера уловила как на италианското летище футболистът взел ключове за кола под наем и тримата се качили в нея.

Като отпрашили в неизвестна посока. На скандала станали свидетели още четирима българи, които добре познават и двамата.

Те спретнали и фото за доказателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Няма срам! Вижте с кого джитка Николета!”

 1. Име (задължително)

  ян. 17. 2014

  Е ТО ЖЕНКАРА СИ ОСТАВА ЖЕНКАР

  КУРВАТА КУРВА

 2. Aman

  ян. 17. 2014

  Pyrvo,Valeri nikoga ne e bila „suprug“ na Alisia,vtoro,Valeri se kazva Bojinov a ne Bojilov, I treto,ako Niki Mihailov e „ludo vljuben“ v baba Asia,niama da I iznveveriava pod put I nad put.

 3. истина

  ян. 18. 2014

  Е да то си е ясно, че Николета е курва. Ако нямаше истина в думите на този дизайнер, който заяви че Валери я остави защото я хванал да духа на богаташ, тя щеше да го съди. Но не го направи, защото той има доказателства. Пък и толкова бездарна водеща, кой би я търпял, ако тя не се отплаща по друг начин

Добавете коментар