Невероятно нещо се случва с Мария Илиева, тя не сдържа сълзите на щастие

Невероятно нещо се случва с Мария Илиева, тя не сдържа сълзите на щастие
4.7 (94.29%) 7 votes

Мария Илиева безкрайно щастлива и влюбена

Животът на Мария Илиева най-после влиза в правилното русло, коментират почитателите на певицата, Вечната девойка е готова да стане зряла жена, а именно да се задоми. Слуховете пращат красивата певица като годеница на младия й приятел Мартин. Тя има любовни отношения с баскетболиста от едва половин година и никой не очакваше, че ще се стигне толкова бързо до годеж.

shtastie

Мария Илиева понякога се просълзявала от щастие, твърдят слуховете

Сватба обаче по всяка вероятност ще има и то не защото има слухове за това, а защото Мария Илиева за първи път изпитва огромното щастие на завършеност, което е така характерно за истинската любов. Достатъчно е само да видим профила й във Фейсбук, за да разберем, че поп певицата изпитва онова рядко срещано щастие, което кара човек да загуби ума и дума и да върши само и единствено каквото му е на душата.

Мария Илиева никога не е била сред дамите, които искат да създадат семейство на всяка цена. Тя навърши 35 години, но продължи с ексцентричния си и свободолюбив живот. Близките на красавицата обаче отбелязват, че животът й е тръгнал нагоре във всяко едно отношение, откакто се е запознала с Мартин. Докато беше с Иво Аръков, сякаш не беше тя, коментират приятелите й. Докато сега най-после лицето на Мария Илиева грее във всеки миг.

Kliuki.bg се радва за нашата поп икона и й желае щастието на любовта никога да не я напуска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Невероятно нещо се случва с Мария Илиева, тя не сдържа сълзите на щастие”

 1. anonimko

  ян. 17. 2014

  чудесно е ,че тази красива и интилигентна певица най-после е открила истинската любов

 2. Аз

  ян. 18. 2014

  Мария е на 36 години. Клюката нещо не е както трябва. Но все пак аз се радвам, ако наистина е намерила любовта на живота си! Много я харесвам! Нека да е щастлива и все така позитивна!

 3. slavena

  ян. 21. 2014

  super e ako klukata e vqrna

Добавете коментар