Кралица Елизабет II  пак стана прабаба!

Зара и съпругът и Майк станаха родители, съобщава Би Би Си. Бебето тежи точно 3,5 кг. е е 16-та по ред наследница на английския престол. Бащата е присъствал на раждането. Той е особено щастлив, това е първата му рожба.

Зара Филипс и Майк Тиндол са едни от най-звездните и популярни спортни и светски двойки във Великобритания. Тя е състезател по конен спорт и е спечелила множество награди, а съпругът й е ръгбист с дълга практика и успехи.

[caption id="attachment_305595" align="aligncenter" width="300"]Зара и Майк се сдобиха с наследница на кралското семейство Зара и Майк се сдобиха с наследница на кралското семейство[/caption]

Зара и Майк са семейство от 2011 година, когато сключиха брак на доста скромна церемония. Любовта между двамата пламна почти моментално. Близки до кралския двор са съобщили, че може би това е най-влюбената двойка в целия род.

Зара е дете на принцеса Ана, която е единствената дъщеря на кралицата. Принцеса Ана става баба за трети път отново на момиче, защото тя има вече две внучки от сина си Питър Филипс.

Вижте кадри от сватбата между Майк Тиндол и Зара Филипс в следващото видео.