Колко трудно е да останем верни на половинката си

Много, да, в днешно време е много трудно, когато животът се развива много динамично. В рамките на един човешки живот се изменят тотално ценностите, начинът на живот, технологиите... Всичко това прави живота ни труден, защото всеки трябва да се адаптира постоянно и се оказва, че не всички сме достатъчно адаптивни. Много често в двойките единият свиква с промените, с новите неща, с отговорностите много по-бързо, а другият трудно сменя навиците си и така се получава една дисхармония в любовта.

[caption id="attachment_305603" align="alignright" width="228"]Как да разберем, че ни изневеряват Как да разберем, че ни изневеряват[/caption]

Така изневярата се оказва едно от решенията да намерим това, което е изгубено в нашия любовен романс. За какво да следим обаче, за да разберем от рано, че вече не са ни верни? Особено мъжете имат няколко много явни действия, които често могат да ни подскажат за изневярата му. Много от мъжете стават гузни, когато имат любовница, започват да се държат мило и да правят на половинките си много подаръци, което преди не се е случвало. Все по-рядко говорят за "нашите" общи бъдещи планове, вече рядко ползват формата "ние" в разговор. Избягват да остават насаме с жената и в последствие все по-често избягват интимност или усамотяване с нея. Мъжете започват да се обиждат на женските коментари, забележки или дори невинни шеги, стават раздразнителен и лесно търсят повод да излязат от дома.

Скъпи дами, за една изневяра, особено ако не е еднократна, а дълга връзка, виновните винаги са двама, но животът продължава и след това. Затова, ако забележите промяната в мъжа си, не губете време и разрешете проблема, защото с отлагането на нещата, те стават само по-зле.